Integritetspolicy


Integritetspolicy


Allmän information

Välkommen till vår integritetspolicy! Denna sekretesspolicy är avsedd att hjälpa dig att förstå vilka data vi samlar in, varför samlar vi in det och vad vi gör med det. När du delar information med oss kan vi göra våra tjänster ännu bättre för dig. Vi kan till exempel visa mer relevanta sökresultat och annonser, eller göra delning med andra snabbare och enklare. Du kan alltid kontakta oss för att få information om hur vi hanterar dina uppgifter och skyddar din integritet och säkerhet.

Rätt att komma åt, korrigera och radera data och motsätta sig databehandling

Våra kunder har rätt att få tillgång till, korrigera och ta bort personuppgifter som rör dem och motsätta sig behandlingen av sådan information, genom att när som helst adressera en skriftlig förfrågan. Företaget gör sitt yttersta för att införa lämpliga försiktighetsåtgärder för att skydda personuppgifternas integritet och integritet och för att förhindra att det ändras, skadas, förstörs eller öppnas av obehöriga tredje parter. Bolaget kontrollerar emellertid inte varje risk i samband med användningen av Internet och varnar därför webbplatsanvändarna om de potentiella riskerna som är inblandade i användningen och användningen av Internet. Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser eller andra internetkällor. Eftersom bolaget inte kan kontrollera dessa webbplatser och externa källor kan företaget inte hållas ansvarigt för tillhandahållandet eller visning av dessa webbplatser och externa källor och får inte hållas ansvarig för innehållet, annonseringen, produkterna, tjänsterna eller annat material tillgänglig på eller från dessa webbplatser eller externa källor.

Förvaltning av personuppgifter

Du kan visa eller redigera dina personuppgifter online för många av våra tjänster. Du kan också göra val om vår samling och användning av dina data. Hur du kan komma åt eller kontrollera dina personuppgifter beror på vilka tjänster du använder. Du kan välja om du vill få reklamkampanjer via e-post, SMS, fysisk post och telefon. Om du får reklam eller e-postmeddelanden från oss och vill avbryta kan du göra det genom att följa anvisningarna i det meddelandet. Dessa val gäller inte obligatorisk tjänstekommunikation som ingår i vissa affärstjänster.

Information vi samlar in

Vår hemsida samlar in data för att fungera effektivt och ge dig de bästa upplevelserna med våra tjänster. Vi använder teknik som cookies och tar emot felrapporter eller användardata från programvara som körs på din enhet. Uppgifterna vi samlar in beror på vilka tjänster och funktioner du använder.

Hur vi använder din information

Vår webbplats använder data som vi samlar in för tre grundläggande ändamål: att driva vår verksamhet och tillhandahålla (inklusive att förbättra och personifiera) de tjänster vi erbjuder, att skicka kommunikation, inklusive reklamkampanjer, och att visa annonsering. Vid genomförandet av dessa ändamål kombinerar vi data vi samlar in genom de olika butikstjänsterna du använder för att ge dig en mer sömlös, konsekvent och personlig upplevelse. För att förbättra integriteten har vi emellertid byggt in tekniska och processuella skyddsåtgärder för att förhindra vissa datakombinationer. Vi lagrar till exempel data som vi samlar in från dig när du är autentiserad (inte inloggad) separat från all kontoinformation som direkt identifierar dig, till exempel ditt namn, e-postadress eller telefonnummer.

Dela din information

Vi delar dina personuppgifter med ditt samtycke eller som nödvändigt för att slutföra en transaktion eller tillhandahålla någon tjänst du har begärt eller auktoriserat. När du tillhandahåller betalningsdata för att göra ett köp, delar vi betalningsdata med banker och andra enheter som behandlar betalningstransaktioner eller tillhandahåller andra finansiella tjänster och för bedrägeribekämpning och minskning av kreditrisken. Dessutom delar vi personuppgifter med våra dotterbolag. Vi delar också personuppgifter med säljare eller agenter som arbetar på våra vägnar för de syften som beskrivs i detta uttalande. Företag som vi har anställt för att tillhandahålla kundservice eller hjälpa till med att skydda och säkra våra system och tjänster kan till exempel ha tillgång till personuppgifter för att kunna tillhandahålla dessa funktioner. I sådana fall måste dessa företag följa våra datasekretess och säkerhetskrav och får inte använda personuppgifter som de mottar från oss för något annat ändamål. Vi kan också avslöja personuppgifter som en del av en företagsaffär som en fusion eller försäljning av tillgångar.